Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El Joventut Handbol, a cinc punts de la promoció d’ascens

El primer equip del Joventut Handbol la Llagosta ja es troba a cinc punts de la promoció d’ascens. Els llagostencs van guanyar el cap de setmana a la pista del Sant Martí Adrianenc C per 28 a 29 i escurcen la diferència amb el cinquè classificat de la Segona Catalana, el Sarrià.

El duel contra el Sant Martí Adrianenc C va ser molt disputat. Tot i això, els de Xavi Canalejas van sumar una nova victòria i segueixen apropant-se al cinquè lloc, que dóna accés a la promoció d’ascens. Els llagostencs sumen 13 punts al vuitè lloc, mentre que el cinquè en té 18.

El proper partit del sènior masculí A del Joventut Handbol serà contra el Gavà B, que ocupa el novè lloc amb 12 punts. L’enfrontament tindrà lloc dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.30 h.

Per la seva banda, el segon equip masculí del Joventut Handbol va guanyar el cap de setmana contra el Gavà C per 30 a 20. Els llagostencs ocupen el cinquè lloc al grup A de la Tercera Catalana amb 19 punts. El següent compromís del Joventut Handbol B serà diumenge en la pista del cuer, el Llavaneres.

Per la seva part, el sènior femení, al grup C de la Primera Catalana, va sumar dissabte la segona victòria de la temporada després de guanyar el Sant Llorenç-Sant Feliu per 20 a 9. Les llagostenques ocupen l’antepenúltim lloc amb 5 punts. La propera jornada, visitaran la pista del Vic, que ocupa el setè lloc amb 14 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies