Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Antonio García Robledo, orgullós de la plata aconseguida a Polònia

Antonio García posa amb la seva medalla a la Llagosta.
Antonio García posa amb la seva medalla a la Llagosta.

Antonio García Robledo s’ha mostrat avui “orgullós” amb la medalla de plata aconseguida diumenge al Campionat d’Europa d’handbol a Polònia. García Robledo, que estarà fins demà a la Llagosta, ha recordat que “costa molt arribar a una final”. “Molta gent ha estat atenta a nosaltres, fins i tot persones que no segueixen habitualment l’handbol”, ha indicat l’esportista llagostenc, que s’ha mostrat “decebut” per la forma com es va perdre amb Alemanya. “No vam poder ensenyar en cap moment el nostre joc”, ha assegurat.

En el capítol personal, el de la Llagosta ha destacat que ha donat un salt a la selecció. “M’he sentit molt còmode i amb molta confiança”.

El proper repte de la selecció és classificar-se per als Jocs Olímpics de Rio. “Em fa molta il·lusió participar en els Jocs després que em vaig perdre els de Londres per una lesió”, ha dit Antonio García, que espera que el seleccionador confiï una altra vegada en ell i el convoqui per disputar el torneig preolímpic.

Publicitat

Publicitat

Més notícies