Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El sènior A del FS Unión Llagostense goleja l’Olímpic Argentona

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte l’Olímpic Argentona per 5 a 1. Els llagostencs, que venien de perdre els dos últims partits que havien disputat, van ser molt superiors als seus rivals.

La primera part va acabar amb un marcador de 2 a 0. A la segona part, va continuar el domini local. Marc Fàbregas i Juan Carlos van fer dos gols cadascun i Isidro, un.

El conjunt que entrena José Manuel Poyato és el segon classificat al grup B de la Primera Nacional Catalana, a un punt del líder, el Porqueres. La propera jornada, els llagostencs jugaran a la pista de l’Inter-Ca la Meritxell de Lliçà de Vall, que és el sisè classificat amb 24 punts.

Per la seva part, el sènior B, que entrena José Ramos, és el tercer classificat del seu grup a tres punts del líder, el Sant Cebrià de Vallalta, després de perdre la jornada passada amb l’Olímpic Argentona B per 5 a 6. Precisament, diumenge, els llagostencs jugaran a la pista del primer classificat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies