Divendres, 26 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Castelló – Club Deportivo la Concòrdia
El sènior del CD la Concòrdia es desplaçarà aquesta jornada a Castelló per jugar contra el penúltim classificat del grup. Les de Tati Torres volen sumar tres punts més per consolidar-se a la part alta. Actualment, ocupen la tercera posició. Els regidors d’Esports, Jordi Jiménez, i de Cultura, Mariano García, acompanyaran l’expedició llagostenca a Castelló.

Unión Llagostense – Olímpic Argentona
El sènior A de la Unión Llagostense començarà demà la segona volta del campionat de lliga. Els llagostencs rebran la visita de l’Olímpic Argentona a partir de les 18.30 hores al CEM El Turó. Els de José Manuel Poyato són segons amb 30 punts i el seu proper rival, setè amb 17.

Unión Llagostense B – Olímpic Argentona B
El sènior B de la Unión Llagostense, que és segon, jugarà diumenge a casa contra l’Olímpic Argentona B. El partit serà a les 12 hores al CEM El Turó.

HANDBOL
Joventut Handbol la Llagosta – Banyoles B
El sènior masculí A del Joventut Handbol jugarà diumenge a partir de les 13.15 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo contra el Banyoles B. Els de Xavi Canalejas són desens i el seu proper rival, quart.

Handbol Club Vallag – La Salle Montcada
El Vallag, que és el líder amb 21 punts, jugarà aquest cap de setmana a casa contra la Salle Montcada. El partit tindrà lloc al CEM El Turó demà a partir de les 16.30 hores.

Sant Cugat C – Joventut Handbol la Llagosta B
El sènior B del Joventut Handbol, que és sisè, jugarà a la pista del Sant Cugat C.

Handbol Cooperativa Sant Boi – Joventut Handbol la Llagosta femení
El sènior femení del Joventut Handbol es desplaçarà aquesta jornada a Sant Boi per jugar contra el cinquè classificat. Les llagostenques són penúltimes.

FUTBOL
Sabadellenca B – Club Esportiu la Llagosta
El primer equip del Club Esportiu la Llagosta, que és tercer al grup 8 de la Quarta Catalana, jugarà diumenge al camp del Sabadellenca B, que ocupa el quart lloc.

Viejas Glorias – La Romànica
El Club Deportivo Viejas Glorias rebrà demà, a partir de les 17 hores, la visita de la Romànica. Els llagostencs són sisens i la Romànica, cuer.

ESCOLES INICIACIÓ ESPORTIVA

Futbol sala
Tots els equips jugaran a Ca n’Arimon.
El benjamí masculí contra l’Eixample de Parets.
El benjamí femení contra el Joan Abelló.
L’aleví masculí contra la UFS Mollet.

Bàsquet
L’infantil mixt descansa.

Handbol
L’aleví masculí rebrà demà (10 hores) la visita de l’Argentona al CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies