Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Gran partit d’Antonio García i Espanya jugarà la final diumenge

Esp_cro-SF-garcia_antonio_jesus-01-photo-uros_hocevar_27483_56abd1f32fLa selecció espanyola d’handbol jugarà diumenge la final del Campionat d’Europa després de derrotar aquesta nit Croàcia per 33 a 29 en semifinals. El llagostenc Antonio García Robledo ha estat escollit com a millor jugador del partit. El de la Llagosta ha marcat sis gols, ha donat dues assistències i ha realitzat una gran feina en defensa.

Espanya jugarà la final contra Alemanya a partir de les 17.30 hores. L’Ajuntament de la Llagosta obrirà el Centre Cultural per tal que es pugui veure el partit en pantalla gegant.

El partit d’avui ha començat amb domini croata. Espanya ha arribat a perdre durant la primera part de tres gols. Antonio García Robledo ha entrat a pista al minut 11 i ha tingut una actuació molt destacada. El llagostenc, amb tres gols i dues assistències, ha contribuït a la remuntada d’Espanya. Els espanyols perdien 10 a 13, però, en el tram final de la primera part, han fet un parcial de 8 a 1 i han marxat al descans amb un marcador favorable de 18 a 14.

A la segona part, Espanya ha estat tota l’estona per davant i ha sabut resistir els intents de remuntada de Croàcia. En aquests segons 30 minuts, Antonio García ha marcat altres tres gols.

Publicitat

Publicitat

Més notícies