Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Espanya es juga avui (21 hores) contra Croàcia el passi a la final

EHF EURO 2016. Breslau (Polen), 18. Januar 2016. In der Gruppe C trifft Slowenien (weiß) am zweiten Spieltag auf Spanien (gelb).
Fotografia realitzada per Sascha Klahn.

La selecció espanyola d’handbol, amb el llagostenc Antonio García Robledo, jugarà aquest vespre (21 hores) contra Croàcia la segona semifinal del Campionat d’Europa, que es disputa a Polònia. Els espanyols, primers del grup 2, busquen ficar-se en la final davant del segon classificat del grup 1.

Espanya no ha guanyat mai el Campionat d’Europa, però ha aconseguit tres medalles de plata i dues de bronze. Croàcia tampoc no té aquest títol i suma dos segons llocs i dos tercers. En aquesta competició està en joc l’accés directe als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, que només aconseguirà el campió.

Si Espanya guanya avui i es classifica per a la final, l’Ajuntament de la Llagosta obrirà diumenge el Centre Cultural perquè es pugui veure en pantalla gegant el partit. Es podrà accedir a l’equipament a partir de les 17 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies