Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Espanya es classifica per a les semifinals del Campionat d’Europa

EHF EURO 2016. Breslau (Polen), 27. Januar 2016. In der Hauptrunden-Gruppe 2 trifft Spanien (schwarz) auf Russland (rot).
Fotografia realitzada per Sascha Klahn. 

La selecció espanyola d’handbol es jugarà demà el passi a la final del Campionat d’Europa contra Croàcia després de guanyar ahir Rússia per 25 a 23 i obtenir la classificació per a les semifinals com a primera del grup 2. Els de Manolo Cadenas, amb el llagostenc Antonio García Robledo a les seves files, estaven obligats a derrotar els russos després que Alemanya hagués guanyat abans Dinamarca.

El partit contra Rússia no van ser gens fàcil. Els russos van jugar millor durant la primera part i, al descans, el marcador era d’11 a 12. A la segona part, Espanya va donar un pas endavant. Els espanyols li van donar la volta al marcador i van mantenir un petit avantatge fins al final.

Demà, a partir de les 21 hores, Espanya jugarà contra Croàcia la segona semifinal d’aquest Campionat d’Europa. Abans, s’enfrontaran Noruega i Alemanya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies