Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Segona derrota seguida del sènior A del FS Unión Llagostense

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre dissabte per 1 a 2 contra l’Olimaja. És la segona derrota seguida que pateix el conjunt que entrena José Manuel Poyato.

Els llagostencs, que tenien les baixes de Juan Carlos i Marc Fàbregas, van jugar molt malament tant en atac com en defensa. L’Olimaja, a més, va estar molt efectiu de cara a porteria. Al descans, es va arribar amb un marcador de 0 a 1. A la segona part, els visitants van fer el 0 a 2 i José Ángel va establir el definitiu 1 a 2.

El sènior A de la Unión Llagostense acaba la primera volta del campionat al grup B de la Primera Nacional Catalana en segona posició amb 30 punts, un menys que el líder, el Porqueres. Dissabte, els llagostencs rebran la visita de l’Olímpic Argentona, que és setè amb 17 punts. El partit es disputarà a partir de les 18.30 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Per la seva part, el sènior B va guanyar diumenge per 6 a 0 el Tiana C en un partit amistós. El conjunt de José Ramos rebrà diumenge a partir de les 12 hores al CEM El Turó la visita de l’Olímpic Argentona B. Els llagostencs són segons amb 28 punts, empatats amb el líder, el Sant Cebrià de Vallalta, i amb el tercer classificat, l’Escola Pia Santa Anna de Mataró. L’Olímpic Argentona B és quart amb 27 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies