Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Espanya depèn de si mateixa per passar a semifinals

EHF EURO 2016. Breslau (Polen), 26. Januar 2016. In der Hauptrunden-Gruppe 2 trifft Spanien (rot) auf Ungarn (weiß).
EHF EURO 2016. (Fotografia realitzada per Sascha Klahn)

La selecció espanyola d’handbol jugarà aquest vespre (20.30 hores) contra Rússia el darrer partit de la segona fase del Campionat d’Europa. Després dels resultats d’ahir, Espanya depèn de si mateixa per classificar-se per a semifinals.

Abans del partit dels espanyols contra els russos, es jugarà l’enfrontament entre Dinamarca i Alemanya (18.15 hores). Si guanyen els danesos, Espanya ja estarà classificada com a segona de grup. Si hi ha empat, els de Manolo Cadenas hauran, com a mínim, d’empatar contra Rússia. Si guanyen els alemanys, Espanya estarà obligada a derrotar els russos i passaria com a primera de grup.

La classificació està liderada per Dinamarca amb 7 punts; Espanya, segona, i Alemanya, tercera, sumen 6 punts. En cas d’empat final a punts entre Espanya i Alemanya, els espanyols sempre quedarien per davant, ja que van guanyar el partit que els va enfrontar als alemanys durant la primera fase.

Publicitat

Publicitat

Més notícies