Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia suma tres nous punts davant del Femení Centelles

IMG_1892El sènior del Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda el Femení Centelles per 3 a 2. Les de Tati Torres han hagut de treballar molt per sumar tres nous punts davant d’un equip molt complicat que els ha pressionat durant tot el partit i que en cap moment no s’ha relaxat.

De la primera part, destaca el gran gol que ha fet Sandra al minut 11. La llagostenca ha xutat des de lluny i la pilota ha entrat per l’escaire. El conjunt local ha disposat d’alguna ocasió més, però també ha tingut oportunitats el Femení Centelles.

A la segona part, les visitants han buscat l’empat, però Leti ha estat molt encertada sota pals. Al minut 7, Sandra ha marcat el 2 a 0. A la següent jugada, ha arribat el 2 a 1. El Femení Centelles ha continuat amb la seva pressió, però les llagostenques han fet el 3 a 1. Ha estat un gol de Cris.

Al minut 16, les visitants han fet el 3 a 2. Els darrers quatre minuts han estat de patiment per a les locals, que han estat molt bé en defensa i han assegurat la victòria.

La Concòrdia ocupa ara la tercera posició amb 29 punts, a tres dels dos equips que encapçalen el grup, el Teldeportivo i el San Isidro. El proper cap de setmana, el conjunt llagostenc jugarà a la pista del Castelló, que és penúltim.

Publicitat

Publicitat

Més notícies