Dissabte, 20 abril 2024
15.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Club Deportivo la Concòrdia – Femení Centelles

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia buscarà demà un triomf per oblidar la dura derrota del cap de setmana passat a la pista del San Isidro. Les de Tati Torres són quartes, mentre que el Femení Centelles ocupa la setena posició. El partit es disputarà al Complex Esportiu Municipal El Turó demà a partir de les 17.30 hores.

Unión Llagostense – Olimaja
El conjunt llagostenc, que ve de perdre a Tiana, és primer i demà jugarà a casa contra l’Olimaja, que és el quart classificat. L’enfrontament tindrà lloc a partir de les 19.30 hores al CEM El Turó.

Unión Llagostense B – Tiana C (amistós)
Els de José Ramos jugaran diumenge un partit amistós contra el Tiana C a partir de les 12 hores al CEM El Turó.

HANDBOL
Les Franqueses – Joventut Handbol la Llagosta
El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta comença la segona volta a la pista de les Franqueses. Els llagostencs són desens i el seu proper rival, onzè. Els dos equips sumen vuit punts.

Joventut Handbol la Llagosta B – Handbol Club Vallag
Segon derbi de la temporada. El Vallag arriba a la cita com a líder, mentre que el Joventut Handbol B és sisè, però a només quatre punts de la primera posició. L’enfrontament tindrà lloc demà a partir de les 17.45 hores al Pavelló Antonio García Robledo.

Joventut Handbol la Llagosta femení – Cardedeu B
El sènior femení del Joventut Handbol rebrà aquesta jornada la visita d’un dels primers classificats. Les de la nostra localitat són antepenúltimes. El partit començarà demà a les 19.45 hores al Pavelló Antonio García Robledo.

FUTBOL
Club Esportiu la Llagosta – Club Atlètic Lliçà d’Amunt
L’equip que entrena Humberto Velasco comença la segona volta en tercera posició. El seu rival és antepenúltim. El partit es disputarà a partir de les 17.30 hores al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Poblenou – Viejas Glorias
El Viejas Glorias buscarà el cinquè triomf seguit al camp del Poblenou. Els de Julio Giménez estan situats a la zona alta de la classificació i el Poblenou, a la part mitjana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies