Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Espanya jugarà diumenge contra Dinamarca el primer partit de la segona fase

La selecció espanyola d’handbol començarà la segona fase del Campionat d’Europa diumenge amb el partit que jugarà a partir de les 20.30 hores contra Dinamarca. Espanya va guanyar ahir Suècia (24-22) en la darrera jornada de la primera ronda de la competició. El llagostenc Antonio García Robledo va marcar tres gols i va jugar gairebé 32 minuts.

Amb la victòria contra els suecs, l’equip de Manolo Cadenas passa a la següent fase amb el màxim nombre de punts, quatre. Ara, els espanyols jugaran tres partits. Diumenge, contra Dinamarca; dimarts, contra Hongria (18.15 hores); i dimecres, contra Rússia (20.30 hores).

Dinamarca i Espanya sumen quatre punts; Alemanya i Rússia, dos; i Suècia i Hongria, zero. Els dos primers classificats accediran a les semifinals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies