Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

El sènior A del FS Unión Llagostense perd amb el Tiana B (2-1)

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre diumenge a la pista del tercer classificat, el Tiana B, per 2 a 1. El partit va ser de clar domini llagostenc, però els de la nostra localitat no van estar encertats de cara a porteria. A més, el Tiana B va marcar en les dues úniques ocasions que va tenir en tot el partit.

Al descans, els de José Manuel Poyato guanyaven per 0 a 1 amb gol de Marc Fàbregas. A la segona part, el Tiana B va remuntar i es va emportar els tres punts. Tot i la derrota, el conjunt llagostenc manté la primera posició amb 30 punts, dos més que el Porqueres, que va empatar el cap de setmana.

Dissabte, el sènior A del FS Unión Llagostense rebrà a partir de les 19.30 hores al CEM El Turó la visita de l’Olimaja, que és el quart classificat amb 22 punts.

D’altra banda, el nou entrenador del sènior B, José Ramos, es va estrenar la jornada passada amb una derrota contra el Racing Llavaneres per 5 a 4. Els de la nostra localitat són líders del seu grup amb 25 punts, empatats amb l’Escola Pia Santa Anna de Mataró. El proper cap de setmana, descansaran, ja que el seu rival, l’Enlleurat Mataró, s’ha retirat i, per tant, sumen els tres punts sense jugar amb un marcador de 5 a 0. Els de José Ramos jugaran diumenge un partit amistós contra el Tiana C a partir de les 12 hores al CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies