Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

150 usuaris de la deixalleria tindran aquest any una bonificació del 10% en la taxa de residus

Un total de 148  persones i dos comerços de la Llagosta es beneficiaran aquest any d’una bonificació del 10% en el rebut de les escombraries després d’haver lliurat a l’Ajuntament el carnet d’ús de la deixalleria amb les corresponents caselles segellades. La xifra és una mica inferior a la registrada el 2014, quan va ser 157 els ciutadans beneficiats per aquesta mesura.

Aquest és el primer any que dos comerços de la nostra localitat es beneficiaran d’aquesta bonificació, ja que fins ara cap no havia lliurat el carnet d’ús amb les caselles segellades.

L’Ajuntament de la Llagosta ja ha començat a lliurar els carnets d’aquest any 2016. Les persones interessades el poden recollir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament.

La targeta s’ha de retornar amb les deu caselles segellades fins al 31 de desembre. Per beneficiar-se del 10% de bonificació en la taxa per recollida de residus, els botiguers han d’omplir 20 caselles.

La deixalleria està situada al polígon industrial de la Llagosta, a la cantonada dels carrers de Vic i de Gaudí. El seu horari és de dimarts a divendres de 10 a 13 h, i  de 16 a 19 h; els dissabtes de 9 a 15 h; i els diumenges de 9.30 a 14 h.

A la deixalleria es pot portar oli de cuina i de cotxe, mobles, electrodomèstics de línia blanca, bateries de cotxe, residus elèctrics i electrònics, dissolvents, pintures, vernissos, ferralla, fluorescents i runes, entre d’altres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies