Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

La Concòrdia deixa escapar el triomf a Tenerife en el tram final del partit

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia va perdre dissabte a la pista del San Isidro de Tenerife per 4 a 2. La derrota és molt dura, perquè les de Tati Torres guanyaven per 0 a 2 a falta d’un minut i mig per al final del partit. El San Isidro va marcar quatre gols i va guanyar un partit que havia estat molt disputat.

La Concòrdia va començar molt bé. Al minut 1, Estefa va fer el primer gol. Les llagostenques van dominar i van disposar de més oportunitats, però no les van aprofitar.

A la segona part, el San Isidro va millorar i també va tenir les seves ocasions. No obstant això, Estefa va marcar el 0 a 2 a falta de dos minuts per al final. Tot semblava sentenciat, però, en un minut i mig terrible per a les llagostenques, el San Isidro li va donar la volta al marcador i es va emportar la victòria.

La Concòrdia baixa a la quarta posició. Les de la Llagosta sumen 26 punts, tres menys que el líder, el Teldeportivo, i que el segon, el San Isidro, i un menys que el tercer, el Castelldefels. La propera jornada, la Concòrdia rebrà la visita del Femení Centelles, que és setè amb 21 punts i que ve de golejar el cuer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies