Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Viejas Glorias suma el quart triomf seguit contra el Canyelles (3-2)

IMG_1111El Club Deportivo Viejas Glorias va aconseguir la jornada passada la quarta victòria seguida en derrotar el Canyelles per 3 a 2. El partit va començar bé per als llagostencs, que, al minut 7, es van avançar al marcador amb un gol de Miguel Muñoz. El domini local es va traduir en un nou gol al minut 33, obra d’Óscar.

Abans del descans, el Canyelles va fer el 2 a 1. Els visitants van empatar a falta de deu minuts per al final, aprofitant que el Viejas Glorias havia baixat la intensitat. Els de Julio Giménez van reaccionar i van sentenciar el partit poc després amb un gol de penal de Bibi.

El Viejas Glorias suma 30 punts i està situat a la zona alta de la classificació. El proper cap de setmana, jugarà al camp del Poblenou.

Publicitat

Publicitat

Més notícies