Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El primer equip del Joventut Handbol la Llagosta cau a la pista del Bordils C

El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta va caure el cap de setmana passat per 30 a 25 a la pista del Bordils C. Els de Xavi Canalejas van afrontar el partit amb moltes baixes. Després d’aquesta derrota, els llagostencs són desens amb 8 punts al grup B de la Segona Catalana. El proper cap de setmana, començaran la segona volta a la pista de les Franqueses, que és onzè també amb 8 punts.

Per la seva part, el sènior B va guanyar per 28 a 32 a la pista de l’Ascó. Els de la nostra localitat són sisens amb 16 punts, a quatre del líder, que és el Vallag. Precisament, dissabte s’enfrontaran els dos conjunts llagostencs en el que serà el segon derbi de la temporada.

D’altra banda, el sènior femení va perdre per un clar 31 a 16 contra el Palautordera. Les llagostenques són antepenúltimes amb només tres punts i el proper cap de setmana rebran la visita del Cardedeu B, un dels primers classificats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies