Dijous, 25 abril 2024
14 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
San Isidro – Club Deportivo la Concòrdia
El sènior del Club Deportivo la Concòrdia es desplaça aquest cap de setmana a terres canàries per jugar contra el San Isidro. El conjunt que entrena Tati Torres buscarà la revenja de la primera volta, quan va caure a la nostra localitat contra el seu proper rival. La Concòrdia ocupa el segon lloc a la classificació i el San Isidro, el tercer, però els dos equips estan empatats a punts.

Tiana B – Unión Llagostense
L’equip de José Manuel Poyato torna aquest cap de setmana a la competició després del parèntesi nadalenc. Els de la Llagosta defensaran el lideratge a la pista del tercer classificat.

Racing Llavaneres – Unión Llagostense B
El segon equip de la Unión Llagostense, que ocupa la tercera posició, jugarà aquesta jornada contra el Racing Llavaneres. José Ramos s’estrena en aquest partit com a entrenador dels llagostencs.

HANDBOL
Bordils C – Joventut Handbol la Llagosta
El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta buscarà el quart triomf seguit a la pista del Bordils C. Els de la nostra localitat són novens i el seu proper rival, cinquè.

Poblenou C – Handbol Club Vallag
El sènior del Vallag, segon classificat, jugarà contra el Poblenou C amb l’objectiu d’acabar la primera volta compartint el lideratge amb el Parets B.

Ascó – Joventut Handbol la Llagosta B
El sènior masculí B del Joventut Handbol, que és sisè, tancarà la primera volta del campionat a la pista d’un dels darrers classificats.

Palautordera – Joventut Handbol la Llagosta femení
El sènior femení del Joventut Handbol, que és antepenúltim, es desplaçarà al terreny de joc del Palautordera, el quart classificat.

FUTBOL
Club Esportiu la Llagosta – Atlètic Polinyà
El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta rebrà demà dissabte a partir de les 19.30 hores la visita de l’Atlètic Polinyà. Els d’Humberto Velasco, que són tercers, necessiten el triomf després de ser golejats la jornada passada.

Viejas Glorias – Canyelles
El Viejas Glorias jugarà demà a les 17 hores a casa contra el Canyelles. Els llagostencs passen per un bon moment i sumen tres victòries seguides.

ESCOLES INICIACIÓ ESPORTIVA

Futbol sala
Tots els equips jugaran a Ca n’Arimon.
El benjamí masculí contra la UFS Mollet B.
El benjamí femení davant del Montornès.
L’aleví masculí contra el Barri Can Calet.

Bàsquet
L’infantil mixt jugarà demà a Ripollet contra l’Escola Gassó i Vidal.

Handbol
L’aleví masculí es desplaçarà demà a la pista del Cardedeu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies