Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Diumenge es faran diverses concentracions de suport a Sergio Mármol

Diumenge es faran actes de suport a Sergio Mármol, el jove que es troba en coma des del mes de novembre després de ser apallissat en sortir d’una discoteca de Malgrat de Mar. Mármol, de Montcada i Reixac, va ser veí de la Llagosta del 2004 al 2011, quan la família va tornar a la veïna localitat.

Els convocant dels actes, amics, familiars i coneguts de Sergio Mármol, volen mostrar el seu rebuig a l’atac patit pel jove i demanar que es faci justícia. A més, la família també vol cridar l’atenció sobre altres casos de pallisses, tot i que no hagin acabat d’una forma tan greu.

Diumenge es faran diverses concentracions. A les quatre de la tarda, hi haurà una a l’Hospital Can Ruti de Badalona, on està ingressat Sergio Mármol, i una altra al barri de Can Sant Joan de Montcada, on també té molts vincles el jove. A les sis de la tarda, està convocada una tercera concentració a la porta de la Casa de la Vila de Montcada, al carrer Major.

La intenció de la família i dels amics de Sergio és organitzar un acte cada mes per tal que no s’oblidi el cas. La mare del jove, Eva Hernando, s’ha mostrat molt sorpresa i agraïda per les mostres de suport rebudes de molta gent i ha destacat la dels amics i professors de l’Institut Marina.

La investigació per trobar els culpables de la pallissa que va deixar Sergio en coma es troba sota secret de sumari. El principal acusat de l’agressió, un jove de Granollers, es troba ingressat a la presó, però els Mossos d’Esquadra investiguen la implicació d’altres persones. Hernando ha  recordat que “hi ha altres tres  joves implicats que estan llibertat amb càrrecs per no tenir antecedens penals” i asegura que “altres vuit joves no van auxiliar el seu fill”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies