Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El sènior A del FS Unión Llagostense empata contra el Dante en un amistós

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va empatar diumenge a quatre gols en un partit amistós disputat a la nostra localitat contra el Dante. Els de José Manuel Poyato van fallar massa ocasions de gol.

Els llagostencs es van posar per davant amb un 2 a 0, però els visitants van empatar abans del descans. A la segona part, el Dante es va avançar en dues ocasions i els de la nostra localitat van empatar. José Muñoz va fer dos gols i David Soria i Alberto Joyera, un cadascun.

Diumenge, torna la lliga i el sènior A del FS Unión Llagostense, que és el líder, anirà a la pista del tercer classificat, el Tiana B.

Per la seva part, el sènior B, que és el segon classificat del seu grup, jugarà contra el Racing Llavaneres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies