Diumenge, 02 octubre 2022
18.8 C
La Llagosta

El sènior A del FS Unión Llagostense empata contra el Dante en un amistós

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va empatar diumenge a quatre gols en un partit amistós disputat a la nostra localitat contra el Dante. Els de José Manuel Poyato van fallar massa ocasions de gol.

Els llagostencs es van posar per davant amb un 2 a 0, però els visitants van empatar abans del descans. A la segona part, el Dante es va avançar en dues ocasions i els de la nostra localitat van empatar. José Muñoz va fer dos gols i David Soria i Alberto Joyera, un cadascun.

Diumenge, torna la lliga i el sènior A del FS Unión Llagostense, que és el líder, anirà a la pista del tercer classificat, el Tiana B.

Per la seva part, el sènior B, que és el segon classificat del seu grup, jugarà contra el Racing Llavaneres.

Publicitat

Publicitat