Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Antonio García, entre els 17 que viatgen a Polònia per participar al Campionat d’Europa

Imatge facilitada per la Real Federación Española de Balonmano.
Imatge facilitada per la Real Federación Española de Balonmano.

Antonio García Robledo és un dels 17 jugadors que ha convocat el seleccionar espanyol, Manolo Cadenas, per viatjar dijous cap a Polònia, on es disputarà el Campionat d’Europa. Cadenas només podrà inscriure 16 homes en aquesta competició i, per tant, n’haurà de descartar encara a algun d’ells.
El Campionat d’Europa se celebrarà del 15 al 31 de gener. En la primera fase, els espanyols s’enfrontaran a Alemanya, Eslovènia i Suècia els dies 16, 18 i 20, respectivament. Espanya va aconseguir la medalla de bronze en el darrer Europeu.
El cap de setmana, la selecció espanyola va guanyar el Torneig Internacional d’Espanya, disputat a Irun. Els espanyols van guanyar Suècia (32-22) amb cinc gols del llagostenc; Brasil (37-30) amb tres gols del de la Llagosta; i Polònia (26-12) amb un gol de l’esportista de la nostra localitat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies