Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Club Deportivo la Concòrdia – Castelldefels

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia rebrà demà la visita del Castelldefels en el primer partit de l’any 2016. Les de Tati Torres comencen la segona volta del campionat contra el tercer classificat del grup. La Concòrdia ocupa la quarta plaça. El partit es disputarà al Complex Esportiu Municipal El Turó a partir de les 16.30 hores.

Unión Llagostense – Dante
L’equip de José Manuel Poyato disputarà diumenge un partit amistós contra el Dante, que també juga a la Primera Nacional, però al grup A. L’enfrontament tindrà lloc a partir de les 10 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Unión Llagostense B descansa

HANDBOL
Joventut Handbol la Llagosta – Sarrià
Els de Xavi Canalejas són desens amb sis punts al grup B de la Segona Catalana, mentre que el seu proper rival és sisè amb 12 punts. El compromís es jugarà diumenge al Pavelló Antonio García Robledo a les 13.15 hores.

Handbol Club Vallag – Tarragona
El sènior del Vallag, que és tercer, rebrà la visita del vuitè classificat. El partit es disputarà demà al CEM El Turó a les 19 hores.

Sant Joan Despí C – Joventut Handbol la Llagosta B
El sènior B del Joventut Handbol visitarà demà la pista del Sant Joan Despí C. Els llagostencs es troben al sisè lloc amb 12 punts, mentre que els del Baix Llobregat són setens amb 10.

Joventut Handbol la Llagosta femení – Sant Quirze B
El sènior femení del Joventut Handbol rebrà demà la visita del Sant Quirze B al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.15 hores. Les llagostenques són antepenúltimes amb 3 punts, mentre que el Sant Quirze B és vuitè amb 9.

FUTBOL
Santa Maria de Montcada – Club Esportiu la Llagosta
El primer equip del Club Esportiu la Llagosta jugarà aquest dissabte al camp del Santa Maria de Montcada. Els d’Humberto Velasco són segons i volen aprofitar el descans del líder, la Lourdes, per retallar-li punts.

Águilas – Viejas Glorias
El Viejas Glorias és setè amb 24 punts i l’Águilas, setzè amb 8. El partit se celebrarà demà al camp de l’Águilas.

ESCOLES INICIACIÓ ESPORTIVA
Tots els equips de les Escoles d’Iniciació Esportiva descansaran aquest cap de setmana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies