Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Iván Arroyo: “Com he coincidit amb Messi altres vegades, em veu i em saluda”

arroyo

 

Iván Arroyo. 21 anys. Jugador del CF Mollet UE a la Primera Catalana i entrenador de la base del club molletà. Ha fet anuncis amb jugadors professionals, com Lionel Messi, del Futbol Club Barcelona.

– Ets un noi anunci?
– Vaig tenir sort de poder començar a fer anuncis de televisió. Una vegada et fiques en aquest món, ja et truquen per fer més càstings. A tot això, si estàs en una agència, et facilita molt la tasca i aleshores et truquen per fer més càstings. Si tens la sort que després t’agafin, i jo he tingut molta sort, he fet ja uns quants anuncis i he conegut grans professionals del futbol. Tot i que no m’agrada dir que sóc un noi anunci, es podria dir que ho sóc perquè he tingut aquesta sort.

– Quants anuncis has fet fins ara?
– He fet uns 10 anuncis, sobretot per a marques de roba esportiva o vinculades a l’esport. El darrer que vaig fer va ser per a una beguda energètica i va ser el 25 de novembre passat. Aquest darrer anunci s’emetrà per televisió d’aquí a tres mesos aproximadament i puc dir que ho he fet amb jugadors prou coneguts, però no puc explicar més detalls per motius de contracte amb la marca.

– Un dels darrers anuncis que vas fer va ser amb el jugador del FC Barcelona Leo Messi. Com va ser aquesta experiència?
– Va ser espectacular poder veure i parlar amb un jugador de Primera Divisió davant teu com ell. A més, com he coincidit amb ell en altres anuncis, doncs em veu i em saluda perquè ja em coneix. Espero que això em duri molts anys.

– De què anava l’anunci amb Messi?
– L’anunci era per a una marca de cotxes i havia d’estar en un vestidor parlant amb un company, mentre Messi mirava una foto d’ell quan era petit. Després, sortíem tots al camp de futbol.

– Com és Messi de prop?
– És molt bona persona i és com si estiguessis amb un altre company. Et veu, et saluda i parla amb tu. És una persona humil i no s’ho té cregut.

– Amb quins altres jugadors has coincidit?
– De jugadors del FC Barcelona, he coincidit amb Xavi Hernández (ara a l’Al Saad de Qatar), Jordi Alba, Dani Alves, Cristian Tello (ara al Porto de Portugal), Gerard Piqué,…també amb Franck Ribéry, del Bayern de Munic, entre altres.

– Qui t’ha sorprès més?
– Jordi Alba, perquè és el més proper amb nosaltres, els figurants. Vam acabar un anunci i es va posar a jugar amb la pilota i vam estar parlant una bona estona.

– Com va començar tot?
– Tot va ser en la meva època de juvenil amb el CF Mollet UE. Vaig fer un càsting per a Nike i em van agafar. Des d’aleshores, que va ser el 2011, no he parat.

-Es pot viure d’això?
No es pot viure d’això, perquè tampoc faig un anunci cada mes. Està ben pagat, però no saps quan sortirà un nou anunci. És un extra per estalviar i per a les meves coses.

– Fer anuncis ho compagines amb la tasca de jugador del CF Mollet UE a la Primera Catalana, categoria anterior a la Tercera Divisió. Com et va?
– Molt bé i molt content. Tenim un bon grup, jo jugo de lateral i estic molt satisfet. Jugo a Mollet des de cadet. Abans havia estat al CE la Llagosta. Aquesta temporada estem lluitant per les primeres posicions i per fortuna sóc un jugador que ho està jugant tot. A més, he sortit algunes setmanes dins de l’onze ideal en alguns diaris esportius catalans. L’objectiu de l’equip és la salvació i volem arribar als 45 punts al més aviat possible. Després, ja veurem.

– Com et veus d’aquí a uns anys?
-No ho sé. Si puc arribar més lluny amb el CF Mollet UE, molt millor. A base de treball, intentaré fer les coses bé i superar-me cada dia. Estaria bé algun dia arribar a un equip més alt que la Tercera Divisió.

Publicitat

Publicitat

Més notícies