Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

La Concòrdia rep el Castelldefels en el primer partit de l’any 2016

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia jugarà el cap de setmana el primer partit de l’any a casa contra el Castelldefels, un equip al qual ja va derrotar en l’enfrontament de la primera volta per 1 a 3. El conjunt llagostenc està fent una gran temporada al grup 2 de la Segona Divisió Nacional.

Les de la Llagosta han acabat la primera volta en quarta posició amb 23 punts, a només tres del líder, el Teldeportivo. El San Isidro és segon amb 25 i el Castelldefels, tercer amb 24. La Concòrdia ha guanyat set partits, n’ha empatat dos i només n’ha perdut tres. Curiosament, totes les derrotes han estat al Complex Esportiu Municipal El Turó contra el San Isidro, el Teldeportivo i el Ciutat de Torrent.

En la seva primera temporada a la Segona Divisió Nacional, l’equip que entrena Tati Torres està demostrant un gran nivell. La lliga és molt igualada, però les llagostenques s’han adaptat ràpidament a la categoria i estan competint des del primer moment a la part alta de la classificació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies