Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

El sènior A del Joventut Handbol suma la segona victòria

Aurea Pino, Karla García i Carla Canalejas. Foto: Joventut Handbol
Aurea Pino, Karla García i Carla Canalejas. Foto: Joventut Handbol

El sènior A del Joventut Handbol la Llagosta va sumar el cap de setmana la segona victòria de la temporada. Els de Xavi Canalejas van guanyar a la pista del Manyanet B per 18 a 29.

Gràcies a aquestes dues victòries, el sènior A del Joventut Handbol ha pogut fugir de la darrera posició de la classificació. Els llagostencs són ara desens amb sis punts, un més que el cuer, el Sant Martí Adrianenc C.

D’altra banda, el sènior B suma tres victòries seguides. La jornada passada va derrotar la Salle Montcada (37-29). Ara, és sisè amb 13 punts al grup A de la Tercera Catalana, però s’apropa als primers classificats del grup.

Per la seva part, el sènior femení és vuitè amb nou punts al grup C de la Primera Catalana. L’equip de la nostra localitat és antepenúltim amb tres punts i en el darrer partit va empatar a 17 gols a casa contra el Terrassa, el sisè classificat.

Pel que fa a la base, cal destacar que dues jugadores del Joventut Handbol, Carla Canalejas i Aurea Pino, jugaran finalment amb la selecció catalana infantil el Campionat d’Espanya a principis de gener a Almeria. Una altra llagostenca, Karla García, que havia anat als darrers entrenaments, no ha estat convocada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies