Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El Consistori triplica els diners destinats als ajuts de menjador escolar

L’Ajuntament ha concedit 41.836,54 euros en ajuts de menjador escolar per a aquest curs 2015-2016. Aquesta quantitat és més del triple de la que es va comptabilitzar en tot el curs anterior. En aquell període, el Consistori va pagar per aquest concepte 12.537,93 euros.

A la quantitat aportada per l’Ajuntament, cal sumar la del Consell Comarcal del Vallès Oriental, que és de 49.271,20 euros. En tot el curs passat, l’ens comarcal va aportar 49.275,80 euros.

El curs passat van ser 121 els beneficiaris dels ajuts de menjador escolar a la Llagosta i aquest curs ja en són 147, tot i que aquesta xifra encara pot variar.

Pel que fa a les beques per escolarització, el Consistori ha aprovat, de moment, 31.606,55 euros per a 314 alumnes de Primària, Secundària i escola bressol. Els curs passat, aquests ajuts van beneficiar 234 alumnes amb un total de 27.684 euros.

D’altra banda, la Diputació de Barcelona ha concedit a l’Ajuntament una subvenció finalista de 8.896 euros per tal de reduir el preu que paguen les famílies pel menjador de l’Escola Bressol Municipal Cucutras. Aquests diners només es poden destinar a aquesta finalitat. L’Ajuntament va fer una convocatòria per atorgar aquests ajuts, però només dues famílies complien els requisits i s’han beneficiat d’un descompte del 90%. L’equip de govern va decidir aleshores aplicar una reducció del 20,19% al preu del menjador escolar per tal d’aplicar correctament aquesta subvenció rebuda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies