Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

La Concòrdia suma tres punts amb un gran gol de Sandra

IMG_1439El sènior del Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda l’AECS l’Hospitalet per 3 a 2. Sandra, a falta de 40 segons per al final, ha marcat el gol que ha decidit el partit. Les de Tati Torres han dominat, però han hagut de patir molt per sumar els tres darrers punts de l’any.

La Concòrdia ha portat la iniciativa des del primer moment, però sense ocasions clares. Al minut 15, les visitants han enviat una pilota al pal. Les llagostenques han pogut marcar abans del descans, però el llançament de Sandra l’ha tret una jugadora de l’AECS l’Hospitalet sota pals.

Durant la segona part, ha continuat el domini de les locals. Al minut 5, Sonia Blanco ha fet l’1 a 0 després d’una bonica jugada d’equip. El 2 a 0 ha arribat dos minuts després. Sonia Blanco ha fet una assistència molt bona i Estefa, després de fer un gran control, ha marcat el gol.

La Concòrdia tenia ocasions i semblava que no trigaria a arribar el 3 a 0, però les visitants, en menys d’un minut, han aconseguit dos gols, un d’ells de penal, i han empatat. Amb el 2 a 2, han xutat una vegada al travesser.

Les de la nostra localitat han reaccionat i han anat pel partit. A falta de 40 segons, una molt bona acció d’atac de tot l’equip ha acabat amb un gran gol de Sandra. L’AECS l’Hospitalet encara ha tingut dues oportunitats per tornar a igualar, però la Concòrdia ho ha evitat. En el partit, ha debutat el nou fitxatge local, Lydia Abellán.

La Concòrdia acaba la primera volta del campionat en quarta posició amb 23 punts, a només tres del líder, el Teldeportivo. El San Isidro és segon amb 25 i el Castelldefels, proper rival del conjunt llagostenc, tercer amb 24.

Publicitat

Publicitat

Més notícies