Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Més de 9.600 llagostencs poden votar a les eleccions d’aquest diumenge

Un total de 9.613 veïns de la Llagosta tindran dret a vot en les eleccions generals de diumenge. Els col.legis electorals obriran les portes a les nou del matí i les tancaran a les vuit del vespre.

La Llagosta compta amb quatre col·legis electorals i nou seccions. Al Col·legi Joan Maragall podran votar les persones que visquin a les seccions sisena, setena i vuitena. Les seccions primera i segona tindran les seves meses electorals al pati nord de l’Escola Sagrada Família. Al Col·legi les Planes, hi haurà les seccions tercera i quarta, mentre que el Centre Cultural acollirà les seccions cinquena i novena.

A les eleccions generals passades, el PSC va ser la candidatura més votada a la Llagosta amb 2.478 sufragis, el 38%. El Partit Popular va ser la segona força més votada a la Llagosta amb 1.626 vots, el 25%. Convergència i Unió va obtenir 903 vots, el 13%. La federació nacionalista es presenta ara per separat.

Iniciativa per Catalunya Verds–Esquerra Unida va ser la quarta candidatura que va obtenir més vots, un total de 811, el 12%. Aquesta coalició tampoc concorre com a tal als comicis de diumenge. Les dues formacions d’esquerres s’integren la llista d’En Comú Podem.

A les eleccions del 2011, la Plataforma per Catalunya va aconseguir 193 vots i Esquerra Republicana en va sumar 125. A més, s’hi van comptabilitzar 88 vots nuls i 110 en blanc. La participació a la Llagosta va ser del 68%.

La jornada electoral amb els resultats de les eleccions a la nostra localitat es podrà seguir als webs de l’informatiu 08CENTVINT i de l’Ajuntament de la Llagosta i als seus perfils de Twitter i de Facebook.

Publicitat

Publicitat

Més notícies