Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Ràdio la Llagosta celebra avui la 15a Ràdio Marató Solidària

Ràdio la Llagosta organitza per quinzè any consecutiu la Ràdio Marató Solidària per recollir joguines. Aquesta és la tercera vegada que l’acte compta amb la col·laboració de Rems. L’emissora municipal emetrà en directe avui de 10 a 14 hores des d’un estand ubicat a la cantonada del carrer de Vic amb l’avinguda del Primer de Maig.

L’objectiu de la marató és que el dia de Reis cap infant de la Llagosta no es quedi sense joguina. Per aquest motiu, amb aquesta programació especial, Ràdio la Llagosta surt al carrer per animar a la ciutadania i a les entitats a fer donació d’una joguina nova, no sexista ni bèl·lica. Durant la Ràdio Marató Solidària, els voluntaris de Rems explicaran la tasca que duen a terme.

Segons Serveis Socials de l’Ajuntament de la Llagosta, prop de 110 infants de famílies de la Llagosta es beneficiaran d’aquesta campanya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies