Divendres, 29 març 2024
14.8 C
La Llagosta

Arnau Ramírez (PSC) assegura que Pedro Sánchez és l’única alternativa viable

Arnau Ramírez i Óscar Sierra.
Arnau Ramírez i Óscar Sierra.

Arnau Ramírez, número 10 de la candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya per Barcelona als comicis generals, s’ha mostrat convençut aquest matí que a la Llagosta la formació més votada diumenge serà el PSC. Ramírez ha visitat la carpa electoral que els socialistes llagostencs han muntat a la cruïlla del carrer de l’Estació amb el passeig del Pintor Sert.

El candidat socialista ha remarcat l’aposta del seu partit “per blindar els serveis socials que ha retallat la dreta, per reformar la Constitució i per fer net a les institucions” i acabar amb la corrupció. Ramírez ha afegit que el líder del PSOE, Pedro Sánchez, és l’única alternativa viable.

Per la seva part, el secretari de Comunicació de l’Agrupació Local del PSC i alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha dit que “cal un canvi de rumb de la dreta a l’esquerra”. “Tenim l’oportunitat de fer fora Rajoy i que Pedro Sánchez sigui el proper president”, ha destacat Sierra.

Meritxell Batet, número 2 de la candidatura del PSOE al Congrés dels Diputats en les eleccions de diumenge, finalment no ha pogut venir a la Llagosta, tal com estava anunciat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies