L’Escola Okinawa Team recull 170 euros per a la investigació de l’ELA

0
19

L’Escola Okinawa Team de la Llagosta va recollir 170 euros durant el Seminari Benèfic Multidisciplinar d’Arts Marcials que va organitzar diumenge per recaptar fons per a la investigació de l’ELA, l’esclerosi lateral amiotròfica. Els diners seran lliurats ara al centre d’investigació de l’ELA de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

L’activitat va tenir lloc a l’Escola Okinawa Team, al carrer de Sant Pau, i va comptar amb una quinzena de participants, que van seguir les explicacions dels quatre instructors, José Pablo López, Salvador Álvarez, Driss Labied i Patrick Oviedo. A més, durant la jornada, que va durar, quatre hores, es va poder veure una petita exposició de bonsais aportada per Antonio Melgar.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí