Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

L’Escola Okinawa Team recull 170 euros per a la investigació de l’ELA

L’Escola Okinawa Team de la Llagosta va recollir 170 euros durant el Seminari Benèfic Multidisciplinar d’Arts Marcials que va organitzar diumenge per recaptar fons per a la investigació de l’ELA, l’esclerosi lateral amiotròfica. Els diners seran lliurats ara al centre d’investigació de l’ELA de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

L’activitat va tenir lloc a l’Escola Okinawa Team, al carrer de Sant Pau, i va comptar amb una quinzena de participants, que van seguir les explicacions dels quatre instructors, José Pablo López, Salvador Álvarez, Driss Labied i Patrick Oviedo. A més, durant la jornada, que va durar, quatre hores, es va poder veure una petita exposició de bonsais aportada per Antonio Melgar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies