Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense es distancia del segon classificat

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar la jornada passada per un clar 2 a 8 a la pista del Joves de Vidreres. Els llagostencs van dominar el partit en tot moment. Al descans, el marcador era de 0 a 3. A la segona part, els de la nostra població van sentenciar. José Muñoz, Manolito i Fábregas van fer dos gols cadascun. També van marcar José Ángel i David Martín.

Els de José Manuel Poyato es mantenen en primera posició al grup B de la Primera Nacional Catalana amb 27 punts, tres més que el segon classificat, el Porqueres, que va perdre el cap de setmana passat.

Dissabte, la Unión Llagostense rebrà la visita del Bigues i Riells B, que està situat a la zona baixa de la classificació.

D’altra banda, el sènior B va perdre el lideratge després de caure a Llinars per 4 a 2. Els llagostencs jugaran diumenge a casa contra el Dosrius, un dels equips més fluixos del grup.

Publicitat

Publicitat

Més notícies