Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Una vintena de joves s’inscriuen en un programa per buscar feina

Un dels moments de la sessió informativa a Can Pelegrí.
Un dels moments de la sessió informativa a Can Pelegrí.

Una vintena de joves de la Llagosta s’han inscrit al programa Garantia Juvenil, que té com a principal objectiu facilitar l’ocupació, oferint formació, pràctiques laborals i ofertes de treball. Els joves han participat en la sessió informativa que s’ha fet avui dimarts a Can Pelegrí. La jornada ha estat organitzada per les regidories de Joventut i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Llagosta. A més d’impartir conceptes bàsics sobre ocupació, la sessió ha tingut un caràcter merament pràctic. Els participants han pogut inscriure’s en aquest programa europeu que pretén reduir l’atur i millorar la formació entre el jovent.

A partir d’ara, aquests joves en situació d’atur tindran accés a formació gratuïta, ofertes de feina i rebran un seguiment personalitzat sobre la seva situació laboral. La xerrada ha anat a càrrec de la tècnica de la Xarxa Impulsors del Programa Garantia Juvenil de l’Àrea de Serveis Personals del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Mònica Álvarez Pérez.

Qualsevol jove en situació d’atur que compleixi els requisits establerts al programa pot accedir a la Garantia Juvenil. Les persones interessades es poden posar en contacte amb el Servei Local d’Ocupació, situat a l’edifici administratiu de l’Ajuntament de la Llagosta, o a l’Oficina Jove del Consell Comarcal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies