Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Les Llagostes de l’Avern recull 620 euros per al tractament del càncer de mama

IMG-20151213-WA0004Un total de 150 persones van participar ahir en la caminada que va organitzar la colla de diables Les Llagostes de l’Avern per recaptar fons per al tractament del càncer de mama. En total, durant la jornada es van aconseguir 620,5 euros, que aniran destinats a l’Hospital de Mollet per atendre aquells tractaments que no cobreix la Seguretat Social.

La caminada es va desenvolupar durant el matí pels voltants de la Llagosta i Santa Perpètua. La sortida i l’arribada estaven situades al Parc Popular.

Aquesta iniciativa solidària va partir d’una infermera llagostenca, Gloria González, membre també de Les Llagostes de l’Avern. La caminada va comptar amb la col·laboració del Club Esportiu Fondistes de la Llagosta i de l’Ajuntament de la nostra localitat, i amb el suport d’un bon nombre d’entitats, comerços, partits polítics i veïns i veïnes a títol particular.

Publicitat

Publicitat

Més notícies