Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

El sènior del CD la Concòrdia és cinquè, a tres punts del líder

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia ha baixat fins a la cinquena posició de la classificació al grup 2 de la Segona Nacional després de la jornada del cap de setmana, en la qual el conjunt llagostenc va descansar. El Teldeportivo és el nou líder amb 23 punts, seguit del San Isidro amb 22, del Ciutat de Torrent i dels Castelldefels amb 21, i de la Concòrdia i del Joventut Elx amb 20.

Dissabte, l’equip que entrena Tati Torres rebrà la visita de l’AECS l’Hospitalet, que és desè amb 9 punts i que el cap de setmana va guanyar el cuer, el Santa Rosa.

D’altra banda, dues jugadores de la Concòrdia, Sonia Blanco i Laia Martínez, han estat convocades per participar aquest vespre en un nou entrenament de la selecció catalana sub-21 a Cornellà per preparar el Campionat d’Espanya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies