Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

El sènior del CD la Concòrdia goleja el cuer i se situa en tercera posició

IMG_0861

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia va aconseguir el cap de setmana passat la sisena victòria de la temporada en guanyar a la pista del cuer, el Santa Rosa d’Alcoi, per 4 a 9. Després d’aquest triomf, les de Tati Torres han pujat fins a la tercera posició al grup 2 de la Segona Divisió Nacional.

El partit contra el Santa Rosa va ser de domini visitant. Les de la Llagosta van fer aviat el 0 a 1, però les locals van empatar. La Concòrdia va reaccionar i es va posar 1 a 3 al marcador. El Santa Rosa va aprofitar uns minuts de relaxació de les llagostenques per empatar a tres, però, tot just abans del descans, va arribar el 3 a 4.

A la segona part, la Concòrdia va superar clarament el Santa Rosa i va arribar a dominar per un clar 3 a 8. Les d’Alcoi van reduir les diferències i l’equip llagostenc va establir després el definitiu 4 a 9. Estefa va marcar quatre gols, Sandra tres i Sonia Blanco i Cristina, un cadascun.

La Concòrdia se situa ara en tercera posició amb 20 punts, empatada amb el Teldeportivo i el Joventut Elx, i a un punt del líder, el Ciutat de Torrent. El proper cap de setmana, l’equip de la nostra població descansarà.

Publicitat

Publicitat

Més notícies