Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

Balanç molt positiu de la trobada organitzada dissabte pel Joventut Handbol

Una imatge de la Trobada, facilitada pel Joventut Handbol.
Una imatge de la Trobada facilitada pel Joventut Handbol.

La Junta Directiva del Joventut Handbol la Llagosta ha fet un balanç molt positiu de la Trobada Handbolicat que va organitzar dissabte al Pavelló Antonio García Robledo per recollir diners per a la Marató de TV3. La recaptació final va ser de 446,5 euros.

La jornada es va dividir en dues parts. Entre les 9 i les 14 hores, es va desenvolupar una trobada de minihandbol amb la participació de 18 equips i 220 esportistes de clubs com l’OAR Gràcia Sabadell, Sant Joan Despí, Polinyà, Granollers, les Franqueses i Joventut Handbol la Llagosta.

En horari de tarda, l’acte va consistir en la celebració d’un seguit de partits de la categoria cadet masculina amb la participació de les Franqueses, la Roca, Fundació FC Barcelona Lassa, OAR Gràcia Sabadell i Joventut Handbol.
Tots els participants van rebre un obsequi en forma d’esmorzar o berenar i un trofeu commemoratiu. A més, es va fer un sorteig de material esportiu. Tots els diners recaptats per la venda dels números del sorteig més les donacions aportades pel públic assistent es faran arribar a la Marató de TV3.

Publicitat

Publicitat

Més notícies