Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Obertes les inscripcions per al Casal Multiesportiu de Nadal

L’Ajuntament de la Llagosta i el Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure organitzen un casal multiesportiu de Nadal per a participants d’entre 4 i 12 anys. L’activitat tindrà lloc del 28 al 31 de desembre al Poliesportiu Antonio García Robledo i al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert de 9 a 13.30 hores. Hi haurà servei d’acollida de 8 a 9 hores. El preu de la inscripció és de 25 euros (28 euros amb acollida). Hi ha descomptes per a germans i per a alumnes de les Escoles d’Iniciació Esportiva de la Llagosta. Les persones interessades s’han d’adreçar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al 23 de desembre. Tots els participants rebran una samarreta de regal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies