Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

El Club Judo-Karate la Llagosta suma dues medalles més

El Club Judo-Karate la Llagosta va aconseguir dos bronzes a la Copa Catalana de Veterans, celebrada el cap de setmana a Barcelona. Andrei i Sergiu Ivancea van quedar tercers a les seves respectives categories.

Andrei Ivancea va competir en una lliga força assequible. Tan sols una errada al darrer combat va impedir que l’esportista llagostenc es proclamés segon. Pel que fa al seu germà Sergiu Ivancea, també va pujar al tercer lloc del podi. Sergiu va sortir airós de tos els seus enfrontaments excepte el darrer, en el qual no va poder amb el seu rival.

D’altra banda, el cap de setmana, altres judokes llagostencs van participar en el pas de grau. Aquesta competició permet obtenir el primer Dan o pujar de categoria. Iván Buendía va aconseguir el tercer dan després de superar amb ipon els cinc combats de la lligueta. Un altre esportista, Daniel Novo, va passar a segon dan. Novo, que és un judoka amb un pes lleuger, no va aconseguir rivals de la seva categoria i per pujar de nivell va tenir que fer sis combats seguits amb judokes de cinturó marró. El llagostenc va superar sense problemes els sis enfrontaments. Altres tres membres del Club Judo-Karate la Llagosta van combatre per sumar punts pel pas de grau.

Publicitat

Publicitat

Més notícies