Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Vuit alumnes completen el taller d’iniciació de discjòquei

La segona edició del taller d’iniciació a la música electrònica de l’Associació DJ’s VIP’s de la Llagosta va acabar divendres amb un acte de cloenda al Centre Cultural. Un total de vuit alumnes han completat les classes que van començar el 6 de novembre i durant quatre sessions han realitzat proves teòriques i pràctiques de la tècnica de discjòquei.

vips 2L’acte de cloenda va consistir en les darreres classes pràctiques de DJ amb els monitors de l’entitat llagostenca. A la darrera sessió també va ser-hi el regidor de Joventut de l’Ajuntament de la Llagosta, Fran Ruiz. El Centre Cultural ha acollit el total de les sessions amb alumnes de diverses edats que oscil·len entre els 13 i els 35 anys. Enguany, han pres part al taller d’iniciació el doble d’alumnes que l’any passat i l’associació ha comptat amb quatre cabines diferents.

L’Associació DJ’s VIP’s ja pensa a organitzar un proper taller per al 2016, tot i que l’entitat podria celebrar dues noves edicions a causa de l’èxit de participació i del nivell dels alumnes d’enguany.

Publicitat

Publicitat

Més notícies