Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Club Deportivo la Concòrdia – Ciutat de Torrent
El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia rebrà demà la visita del Ciutat de Torrent. El partit es disputarà al Complex Esportiu Municipal El Turó a partir de les 16.30 hores. Les de Tati Torres són líders amb 17 punts, mentre que el seu proper rival és quart amb 15.

Unión Llagostense – Lloret Esportiu
El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense jugarà demà a casa contra el Lloret Esportiu. L’enfrontament tindrà lloc al Complex Esportiu Municipal El Turó a les 19 hores. Els llagostencs ocupen la segona posició amb 21 punts, a tres del líder, el Porqueres. El Lloret Esportiu és vuitè amb 9 punts.

Unión Llagostense B – Lloret Esportiu B
El segon equip de la Unión Llagostense rebrà diumenge a partir de les 12 hores la visita del Lloret Esportiu B al Complex Esportiu Municipal El Turó. Els de la Llagosta són cinquens amb 12 punts i el Lloret B, sisè amb 10.

HANDBOL
Sant Andreu de la Barca – Joventut Handbol la Llagosta

Els de Xavi Canalejas, que són últims amb només dos punts, jugaran diumenge a les 12.30 hores a la pista del Sant Andreu de la Barca, que és el tercer classificat.

Parets B – Handbol Club Vallag
El sènior del Vallag, que és el líder, jugarà diumenge a la pista del Parets B, que és el segon classificat. Els dos equips sumen 13 punts, però els de la Llagosta han jugat un partit menys.

Poblenou C – Joventut Handbol la Llagosta B
El filial del Joventut Handbol es desplaçarà demà al terreny de joc del Poblenou C. El partit començarà a les 16.30 hores. El Joventut Handbol B és sisè amb 8 punts i el Poblenou C, antepenúltim amb 4.

Joventut Handbol la Llagosta femení – Pau Casals
El conjunt llagostenc, que és el cuer, rebrà demà a les 19.30 hores al Pavelló Antonio García Robledo la visita del Pau Casals, l’antepenúltim classificat.

FUTBOL
Club Esportiu la Llagosta – Canovelles B

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta jugarà demà a casa a partir de les 17 hores contra el Canovelles B, un dels darrers classificats. Els d’Humberto Velasco són segons.

Montmeló – Viejas Glorias
El Club Deportivo Viejas Glorias jugarà aquest cap de setmana al camp del Montmeló. Els de Julio Giménez són vuitens amb 18 punts. El Montmeló és desè amb 14.

ESCOLES INICIACIÓ ESPORTIVA
Futbol sala

El benjamí masculí jugarà demà a les 10 hores contra el Centre Estudis Mollet a Ca n’Arimon.
El benjamí femení s’enfrontarà demà a les 12 hores contra el Mollet a Ca n’Arimon.
L’aleví masculí jugarà demà a les 10 hores a la pista de ciment de Ca n’Arimon contra el Montseny.
Bàsquet
L’infantil mixt descansarà
Handbol
L’aleví masculí rebrà demà a les 9.45 hores la visita del Granollers al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies