ICV la Llagosta organitza un acte per parlar sobre els refugiats sahrauís

0
132

Iniciativa per Catalunya Verds organitza diumenge un nou acte per parlar sobre la situació del poble sahrauí. Una exposició i una xerrada conformaran la proposta, que tindrà lloc a la seva seu, al carrer del Progrés, a partir de les 19 h.

La xerrada anirà a càrrec de Cromossomos, pallassos amb el Sàhara, apadrinats per Pallassos sense fronteres. Cromossomos ha portat a terme diversos projectes amb els infants sahrauís. Els components d’aquest grup, creat el 2013, utilitzen el riure com a eina per alleujar el patiment causat per l’exclusió social.

ICV ha convidat Cromossomos per tal que expliqui la seva experiència als camps de refugiats sahrauís de Tindouff, a Algèria. Els pallassos, procedents de Brasil, Itàlia i Espanya, fa temps que ofereixen espectacles i tallers als infants sahrauís i treballen per sensibilitzar sobre la situació que pateixen.

Publicitat