Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

ICV la Llagosta organitza un acte per parlar sobre els refugiats sahrauís

Iniciativa per Catalunya Verds organitza diumenge un nou acte per parlar sobre la situació del poble sahrauí. Una exposició i una xerrada conformaran la proposta, que tindrà lloc a la seva seu, al carrer del Progrés, a partir de les 19 h.

La xerrada anirà a càrrec de Cromossomos, pallassos amb el Sàhara, apadrinats per Pallassos sense fronteres. Cromossomos ha portat a terme diversos projectes amb els infants sahrauís. Els components d’aquest grup, creat el 2013, utilitzen el riure com a eina per alleujar el patiment causat per l’exclusió social.

ICV ha convidat Cromossomos per tal que expliqui la seva experiència als camps de refugiats sahrauís de Tindouff, a Algèria. Els pallassos, procedents de Brasil, Itàlia i Espanya, fa temps que ofereixen espectacles i tallers als infants sahrauís i treballen per sensibilitzar sobre la situació que pateixen.

Publicitat

Publicitat

Més notícies