Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El CE la Llagosta rebrà dissabte el Canovelles B, un dels darrers classificats

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta rebrà dissabte la visita del Canovelles B. Els de la nostra localitat van tenir jornada de descans el cap de setmana passat que van aprofitar per jugar un amistós contra el Besòs Atlètic.

La Llagosta ocupa el segon lloc al grup 8 de la Quarta Catalana amb 20 punts, a 7 del líder, la Lourdes, però amb un partit menys. El proper rival dels llagostencs ocupa el dotzè lloc a la taula i ve de guanyar el Lliçà d’Amunt B per 3 a 1, sumant així una victòria després de cinc derrotes consecutives. El partit es disputarà dissabte a les 17 hores al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

El partit amistós de la setmana passada va servir per provar noves jugades, donar minuts a jugadors poc habituals i fer canvis de posició al camp. El marcador va acabar amb un empat a 4. L’enfrontament va ser molt intens, tot i ser amistós. Els llagostencs van ser el primers a marcar i van arribar a situar-se amb un 3 a 1 favorable. Els de Sant Adrià van donar-li la volta al resultat i van situar el marcador en 3 a 4. Finalment, la Llagosta va fer el gol de l’empat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies