Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Club Natació Caldes – Club Deportivo la Concòrdia
El conjunt que entrena Tati Torres es desplaçarà aquest cap de setmana a la pista del Club Natació Caldes. Les de la nostra localitat busquen un triomf després de la derrota patida a casa contra el Teldeportivo. La Concòrdia ocupa la tercera posició al grup 2 de la Segona Divisió Nacional amb 14 punts, a tres del líder, el Joventut Elx. Per la seva part, les de Caldes són novenes amb 8 punts. El partit es disputarà diumenge a partir de les 13 hores a Caldes de Montbui.

Unión Llagostense – Teià Futbol Cinc
L’equip de la nostra localitat rebrà demà la visita del Teià Futbol Cinc. L’enfrontament tindrà lloc a partir de les 16.15 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó. El conjunt que dirigeix José Manuel Poyato és el segon classificat al grup B de la Primera Catalana amb 18 punts, tres menys que el Porqueres, mentre que el Teià Futbol Cinc és quart amb 13.

Unión Llagostense B descansa

HANDBOL
Ripollet – Joventut Handbol la Llagosta
El primer equip del Joventut Handbol la Llagosta jugarà diumenge a partir de les 12.45 hores a Ripollet. Els de Xavi Canalejas són penúltims al grup B de la Segona Catalana amb només 1 punt. El seu proper rival és sisè amb 8 punts. Els llagostencs busquen el primer triomf.

Joventut Handbol la Llagosta B – Tarragona
El sènior masculí B del Joventut Handbol rebrà diumenge la visita del Tarragona a partir de les 19 hores al Pavelló Antonio García Robledo. L’equip llagostenc és vuitè al grup A de la Tercera Catalana amb 6 punts i el Tarragona, novè també amb 6 punts.

Joventut Handbol la Llagosta femení – Llavaneres
Al grup C de la Primera Catalana femenina, el conjunt de la Llagosta jugarà diumenge a casa contra el Llavaneres. El Pavelló Antonio García Robledo acollirà el partit a partir de les 17 hores. L’equip llagostenc és el darrer classificat i encara no ha puntuat, mentre que el Llavaneres és el líder amb 13 punts.

Handbol Club Vallag – Llavaneres
El sènior del Vallag jugarà demà a partir de les 17.30 hores al Pavelló Antonio García Robledo contra el Llavaneres. Els de la nostra població són segons al grup A de la Tercera Catalana amb 11 punts, un menys que el Parets B. El Llavaneres és el penúltim classificat i encara no ha puntuat.

FUTBOL
El Club Esportiu la Llagosta i el Viejas Glorias descansaran el cap de setmana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies