Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

L’HC Vallag continua segon a la lliga després de guanyar el Gavà C per 18 a 29

El sènior de l’Handbol Club Vallag va sumar el cap de setmana passat una nova victòria que li permet mantenir-se invicte al grup A de la Tercera Catalana. Els llagostencs van vèncer a la pista del Gavà C per 18 a 29.

El Vallag suma així la cinquena victòria de la temporada, quarta consecutiva. L’equip llagostenc ha aconseguit un empat i encara no coneix la derrota. Davant del cuer de la competició, el Gavà C, el Vallag no va tenir cap problema per distanciar-se ràpidament al marcador i emportar-se finalment els dos punts en joc.

L’equip entrenat per Pedro Iglesias continua ocupant la segona posició, amb 11 punts, a un del líder, el Parets B, però amb un partit menys. El tercer classificat és el Sant Cugat C, amb 10 punts, els mateixos que el Súria B. El proper rival del Vallag serà el Llavaneres, que ocupa la penúltima posició amb 0 punts. El partit es jugarà dissabte a les 17.30 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies