Dissabte, 18 maig 2024
18.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol la Llagosta perd a la pista del líder, el Sant Joan Despí B, (20-26)

El primer equip masculí del Joventut Handbol la Llagosta va caure la jornada passada per 20 a 26 davant del Sant Joan Despí B. Els llagostencs no van poder vèncer al líder de la competició, que encara no ha perdut cap partit aquesta temporada.

L’equip de Xavi Canalejas només ha pogut aconseguir un empat en el que portem de lliga. Després de la setena jornada al grup B de la Segona Catalana, el Joventut Handbol ocupa el penúltim lloc a la taula amb només un punt.

La propera jornada, el primer equip del club llagostenc visitarà la pista del Ripollet, que és el sisè classificat amb 8 punts.

D’altra banda, el segon equip del Joventut Handbol també va perdre el seu partit. Els llagostencs van jugar a la pista del Tortosa. El resultat final del partit va ser de 28 a 24.

L’equip de la nostra localitat ocupa el vuitè lloc a la Tercera Catalana, grup A, amb tres victòries i quatre derrotes. El seu proper rival serà el Tarragona, que és novè empatat amb el Joventut Handbol la Llagosta.

Per últim, el sènior femení va patir una nova derrota. En aquesta ocasió va perdre per 19 a 14 a la pista del Martorell. Les de la Llagosta continuen tancant la classificació al grup C de la Primera Catalana. La propera jornada rebren la visita del líder, el Llavaneres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies