Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense suma una nova victòria (1-5) a la pista del Granollers

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va vèncer la jornada passada a la pista del Granollers per 1 a 5. Aquesta és la cinquena victòria dels llagostencs, que ocupen el segon lloc al grup B de la Primera Nacional Catalana.

El partit a Granollers va ser força fàcil, tot i que els de la capital vallesana van ser els primers a marcar. Els llagostencs van reaccionar ràpidament i Juan Carlos es va encarregar d’empatar. Abans d’arribar al descans, David Soria va fer dos gols que deixaven el marcador en un còmode 1 a 3. A la represa del partit, la Unión Llagostense va continuar dominant el joc i va ampliar la diferència gràcies a dos gols de Marc Fábregas i José Muñoz.

Aquesta victòria permet als de la nostra localitat situar-se en segon lloc amb 15 punts. El Fútbol Sala Unión Llagostense està pendent de sumar els tres punts del partit que havia de jugar contra el Cadaqués i que no es va disputar per falta de jugadors dels gironins. El líder continua sent el Porqueres, que té 21 punts. El proper rival dels llagostencs serà el Teià Futbol Cinc, que és quart amb 13 punts.

Pel que fa al segon equip del club, tindrà jornada de descans el cap de setmana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies