Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Rafael Alberti va ser el protagonista del 7è Homenatge a poetes d’ICV

El Centre Cultural va acollir diumenge la setena edició de l’Homenatge a Poetes que organitza Iniciativa per Catalunya Verds de la Llagosta. La formació va dedicar l’acte a Rafael Alberti, qui va ser un dels poetes més prolífics i amb més reconeixement de l’estat espanyol i membre destacat de la coneguda generació del 27.

Abans de començar l’acte, l’organització i el públic van fer un minut de silenci amb motiu dels atemptats de París per condemnar tots els atacs terroristes perpetrats els darrers anys per Estat Islàmic.

Tot seguit, Iniciativa per Catalunya Verds de la Llagosta va fer la introducció a l’homenatge, que, com en anys anteriors, va anar a càrrec del grup de teatre llagostenc Amics de la Cultura. Diversos rapsodes de l’entitat van llegir una selecció de poesies del poeta de Cadis.

Com en edicions anteriors, ICV  va aprofitar l’acte per recaptar diners per a la Marató de TV3. L’organització encara no ha comptat els fons aconseguits. L’assistència va ser d’unes 50 persones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies