Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

El CE la Llagosta presenta als prop de 200 esportistes de l’entitat

El Club Esportiu la Llagosta va fer diumenge la presentació oficial de la temporada. L’acte va servir per donar a conèixer els gairebé 200 esportistes que juguen en algun dels equips de l’entitat.

L’acte va consistir en la desfilada tradicional de tots els conjunts llagostencs. Enguany el club té 15 equips: una escola, dos prebenjamins, tres benjamins, quatre alevins, dos infantils, un cadet, un juvenil i un sénior masculí. Durant la presentació es van fer les tradicionals fotografies per equips i la final amb tots els conjunts. A la presentació van assistir l’alcalde de la Llagosta, Oscar Sierra, i el regidor d’Esports, Jordi Jiménez.

Els esportistes dels equips de base van sortir al camp acompanyant als jugadors del primer equip, que s’enfrontaven en partit de lliga al Montornés Norte. Els infants van omplir la grada i van animar l’equip durant tot el partit. Precisament un dels objectius del club per aquesta temporada és crear vincles entre els conjunts de la base i l’amateur. Per potenciar aquesta connexió, els jugadors del primer equip participaran en alguns dels entrenaments dels equips de categories inferiors.

Per aquesta temporada, el club s’ha plantejat com a objectiu mantenir els equips que té actualment i treballar per crear un conjunt femení per a la propera temporada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies