Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Inaugurada l’exposició “Escoles d’altres mons” al Centre Cultural

IMG_0321Aquest migdia s’ha inaugurat l’exposició Escoles d’altres mons al Centre Cultural de la Llagosta. La mostra és un recull d’imatges del fotògraf Kim Manresa i és un projecte educatiu de sensibilització sobre el dret a l’educació i les desigualtats socials, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. L’exposició està instal·lada al vestíbul del Centre Cultural i podrà ser visitada fins al 29 de novembre en horari de tarda.

A l’acte d’inauguració, han assistit, entre d’altres, l’alcalde, Óscar Sierra; el diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet; la regidora d’Educació, Mireia Egea; i el regidor d’Infància, Fran Ruiz, a més de representants dels diferents centres educatius de la Llagosta. El comissari de l’exposició, l’escriptor salvadorenc Carlos Ernesto García, ha realitzat una visita vigada a la mostra.

El treball del fotògraf Kim Manresa porta a reflexionar al voltant del dret de totes les persones a l’educació i l’exigència que aquesta sigui una prioritat de les administracions públiques i dels organismes internacionals.

L’Ajuntament de la Llagosta se suma enguany a la commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants, que se celebrarà el divendres 20 de novembre. L’exposició inaugurada avui i diferents activitats que es desenvoluparan el 20 de novembre al Centre Cultural conformen el programa d’activitats de l’esdeveniment.

El dia 20 de novembre, a partir de les 17.30 hores al Centre Cultural, hi haurà una actuació dels alumnes de l’Escola de Música de la Llagosta, tallers per a infants i una lectura de la carta dels Drets dels Infants a càrrec dels nens i nenes participants. En el desenvolupament dels actes col·laboraran l’associació Daora, la Llagosta amb el Sàhara; l’Escola de Música; el col·lectiu d’Associacions de Mares i Pares dels centres educatius de la Llagosta; l’Esplai Dijoc i el grup de teatre TELL.

Publicitat

Publicitat

Més notícies